Go to Top

LES CIUTATS MUSEU MEDIEVALS

 

La Fundació Aurora té com a objectiu motivar a tota la societat civil perquè s’impliqui en la tasca de transmetre la nostra cultura als nens i joves, d’ambdós sexes, de 7 a 15 anys.

Els nous avenços tecnològics han facilitat ingents quantitats d’informació accessible a qualsevol que posseeixi un humil dispositiu. Però aquesta allau d’informació no pot ser degudament assimilada, si a priori no es disposa d’una estructura bàsica de coneixement.

Per això, les Ciutats Museu són un dels mitjans més efectius que promou la Fundació Aurora per oferir als nens una formació bàsica, que sempre recordin.

La fundació animarà als nostres joves, amb l’ajuda de tots els mitjans que posen al nostre abast les noves tecnologies, a visitar aquestes Ciutats Museu, acompanyats pels seus pares o professors. Si això no és possible, les visites es podran fer virtuals.

Una vegada allà, en un breu recorregut per uns punts emblemàtics de la Ciutat Museu, rebran unes informacions senzilles però essencials.

Aquesta visita serà una activitat lúdica, alegre i despreocupada a fi que, sense que ells se n’adonin, quedin gravats en el seu subconscient uns coneixements que mai oblidaran.

Montblanc serà una de les Ciutats Museu dedicada en aquesta primera etapa a captivar els nens amb el seu passat medieval. Es convertirà sens dubte en una població molt popular entre els nostres joves quan coneguin la llegenda de Sant Jordi i el drac.